Centraal gelegen

in Haaglanden

In de afgelopen decennia heeft Rijswijk een steeds centrale en sterkere strategische ligging gekregen in het Stadgewest Haaglanden.

Omringd door de gemeenten Den Haag, Delft en Voorburg kunt u vanuit Rijswijk alle kanten op. Het strand, de Haagse Binnenstad, directe aansluiting op het rijkswegennet en het historische centrum van Delft en Voorburg.

De Brugwachter is gelegen op het punt waar de Geestbrugkade en de Nassaukade samenkomen.

Oud Rijswijk

Het winkelgebied Oud Rijswijk heeft een uniek cultuurhistorisch karakter en is op minuten loopafstand te bereiken. Het gebied combineert de rustieke en ongedwongen sfeer van vroeger en met de praktische eisen van deze tijd. Wie snel en efficiënt boodschappen wil doen, vindt hier alle winkels binnen handbereik. Wie rustig en gezellig wil winkelen of zin heeft in culinaire hoogstandjes is in Oud Rijswijk aan het juiste adres, er is een groot diversiteit aan restaurants en speciaalzaken.

Binckhorst

Rustig en vrij wonen maar toch de dynamiek van de Haagse stad dicht bij u. Op enkele fietsminuten afstand bevindt zich de Binckhorst, een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is en een trendy entree van Den Haag gaat worden.

Voorburg

Even winkelen in Voorburg, u bent er zo! Wederom enkele fietsminuten en u bent in het oude historische centrum van Voorburg met een grote diversiteit aan restaurants en speciaalzaken

Uitvalswegen

Via de opritten bij de Hoornbrug en de Binckhorst is het verkeersplein Ypenburg / Prins Clausplein binnen enkele autominuten bereikbaar waardoor u een snelle en directe verbinding heeft met o.a. Amsterdam(via A4), Utrecht(via A12) en Rotterdam(via A13/A4).

Openbaar vervoer

Bij de Geestbrug is er een halte voor bus 23 (Scheveningen/Kijkduin) die u slechts binnen enkele minuten naar NS-station Voorburg brengt of naar diverse tramlijnen (Tram 1/15) bij de Herenstraat/Haagweg.

Wonen in de Brugwachter?

Geniet dubbel vanuit het ruime terras naar de opkomende zon en de eerste boten die voorbij varen en het mooie Arentsburgh!

Schrijf je in